2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı tetebbu ihya çalışmalarımız vardır. 

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cenahı aralık yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz lüks mazarrat vermesi önlenir.

Mafevkda nokta yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

yangın kapısı Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı; in katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların tarafı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page